Verkeersplan

Wegafzettingen

Wegomleidingen

VGM-beheerssysteemcertificaat VCA-K11961/09

Bij Markeer.nl staat veiligheid altijd voorop. We zijn er trots op dat we ons VCA-K11961/09 Gecertificeerd VGM-Beheerssysteem kunnen presenteren als een bewijs van ons voortdurende engagement voor de hoogste normen in veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat betekent VCA-K11961/09 certificering?

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een internationaal erkend certificaat dat organisaties helpt bij het beheersen van risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze certificering met het nummer VCA-K11961/09 bevestigt dat Markeer.nl voldoet aan strenge normen op deze gebieden. Het betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten, partners en het milieu.
Bij Markeer.nl gaan we verder

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om verder te gaan dan de minimale vereisten. We geloven dat veiligheid nooit 'goed genoeg' kan zijn. Daarom streven we voortdurend naar verbetering en innovatie in ons VGM-beheerssysteem. Onze getrainde professionals houden toezicht op elke stap van onze operaties om ervoor te zorgen dat we risico's minimaliseren en incidenten voorkomen.

Onze klanten kunnen op ons vertrouwen

Wanneer u zaken doet met Markeer.nl, kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. Onze VCA-K11961/09 certificering is een bewijs van onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit. We streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te ronden, zonder concessies te doen aan veiligheid.
Bedrijfsgegevens
24320857
81011775B01
Openingstijden
ma - vr
 8:30 - 17:00 uur
Diensten
  • Advies verkeersmaatregelen
  • Verhuur verkeersmaatregelen
  • Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen
  • Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.