Verkeersplan

Wegafzettingen

Wegomleidingen

Bouwhekken

Uw eerste keuze voor bouwhekken

Als u betrokken bent bij de planning of uitvoering van bouwprojecten, dan begrijpt u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om de veiligheid, beveiliging en organisatie van de werkplek te waarborgen.

Het gebruik van bouwhekken is een cruciaal element om deze doelen te bereiken, en bij Markeer Traffic Service hebben we ons er volledig op toegelegd om u te voorzien van hoogwaardige bouwhekken die aan al uw behoeften voldoen.
Onze Toewijding aan Kwaliteit en Veiligheid

Bij Markeer Traffic Service hanteren we de hoogste normen als het gaat om kwaliteit en veiligheid. We begrijpen dat bouwhekken niet alleen fysieke barrières zijn, maar ook de eerste lijn van defensie voor de veiligheid van uw bouwplaats. Daarom vervaardigen we onze bouwhekken uitsluitend met duurzame en robuuste materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Onze hekken zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, waardoor u geld bespaart op de lange termijn en zekerheid hebt dat ze bestand zijn tegen de elementen en dagelijkse slijtage.

Onze uitgebreide dienstverlening

Bij Markeer Traffic Service begrijpen we ook dat geen twee bouwprojecten identiek zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment bouwhekken die aan uw specifieke eisen kunnen voldoen.

Of u nu standaard bouwhekken nodig heeft, extra hoge hekken voor verhoogde beveiliging, hekken in specifieke kleuren of zelfs hekken met aangepaste branding, we hebben de veelzijdigheid om aan al uw wensen te voldoen.

Onze dienstverlening omvat niet alleen de levering van bouwhekken, maar ook de professionele installatie en verwijdering ervan wanneer uw project is voltooid.

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de bouwsector, en daarom werken we snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw bouwhekken op tijd en op de juiste plaats zijn.
Neem contact met ons op.
Bedrijfsgegevens
24320857
81011775B01
Openingstijden
ma - vr
 8:30 - 17:00 uur
Diensten
  • Advies verkeersmaatregelen
  • Verhuur verkeersmaatregelen
  • Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen
  • Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.