Offerte aanvragen

Verkeersmaatregelen

Bekijk de mogelijkheden

Advies verkeersmaatregelen

Voor het juiste advies voor de te nemen verkeersmaatregelen zullen wij in overleg gaan met u als opdrachtgever. Wij streven ernaar u te ontzorgen en een veilige situatie te creëren, zowel binnen als buiten het werkvak.

Verhuur verkeersmaatregelen

Voor het huren van de juiste verkeersmaatregelen kunt u bij ons terecht. Van het huren van verkeersborden tot tekstwagens en van geleidebakens tot verkeersregelaars die u via ons kunt inhuren. Maar ook bouw- en dranghekken zijn te huur. Wij streven ernaar om deze materialen zo snel mogelijk bij u te leveren.

Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen

Het plaatsen en verwijderen van de verkeersmaatregelen gebeurt bij ons door gecertificeerd personeel. Zij zijn in het bezit van BRL, verkeersregelaars- en VCA certificaat. Tevens wordt het plaatsen en verwijderen van de verkeersmaatregel(en) gedaan volgens de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het CROW en met behulp van een duidelijk verkeersplan.

Het omzetten en onderhoud gaat in samenspraak met de opdrachtgever.
Tevens zorgen wij ervoor dat schade en/of calamiteiten binnen 2 uur (regionaal) na melding behandeld zijn.

Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen

Voor het kopen van verschillende verkeersmaatregelen kunt u bij ons terecht. Voor de actuele prijs en levertijd kunt u contact met ons opnemen.

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK :24320857
BTW : 81011775B01
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram