Verkeersplan

Wegafzettingen

Wegomleidingen

Terug belverzoek

Geleidebakens

Veilige Langsafzettingen voor Rijstroken en Rijbanen

Veiligheid op de weg is van het grootste belang, vooral wanneer het nodig is om rijstroken of rijbanen tijdelijk af te zetten. Markeer Traffic Service begrijpt de cruciale rol die geleidebakens spelen bij het creëren van veilige langsafzettingen, en daarom bieden we hoogwaardige oplossingen die voldoen aan deze behoefte.

Onze geleidebakens zijn vervaardigd van duurzaam kunststof en hebben een opvallend rood-wit gestreept ontwerp met reflectieklasse 3, waardoor ze uitstekend zichtbaar zijn, zelfs bij beperkte lichtomstandigheden. Ze staan stevig in kunststof voeten en vormen een betrouwbare en effectieve langsafzetting om rijstroken of rijbanen te markeren.

Met de heldere rood-witte kleuren en hoogwaardige reflecterende eigenschappen bieden onze geleidebakens een duidelijke visuele scheiding voor weggebruikers. Dit draagt bij aan een verbeterde verkeersveiligheid en minimaliseert het risico op ongevallen in situaties waar afzettingen nodig zijn.

Bij Markeer Traffic Service begrijpen we dat de veiligheid op de weg niet mag worden onderschat. Onze geleidebakens zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van het afzetten van rijstroken en rijbanen, en dragen bij aan de bescherming van zowel wegwerkers als weggebruikers. Kies voor Markeer Traffic Service en investeer in veilige en effectieve langsafzettingen voor een soepel verloop van het verkeer. Samen werken we aan een veiligere en goed beheerde verkeersomgeving.
Bedrijfsgegevens
24320857
81011775B01
Openingstijden
ma - vr
 8:30 - 17:00 uur
Diensten
  • Advies verkeersmaatregelen
  • Verhuur verkeersmaatregelen
  • Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen
  • Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.