Offerte aanvragen

Actiewagens

Bekijk de mogelijkheden

Actiewagen

Een actiewagen wordt gebruikt bij wegwerkzaamheden om wegen met 2 of meer rijstroken te versmallen naar minder rijstroken. Onze actiewagens zijn voorzien van zonnepanelen waardoor ze milieuvriendelijk , geluidsarm en C02 uitstoot vrij zijn.

Tekstwagens

Tekstwagens zijn mobiele informatieschermen die de weggebruiker voorziet van informatie bij wegwerkzaamheden, calamiteiten, evenementen e.d..

D.R.I.P.

Dynamisch Route Informatie Paneel of D.R.I.P. is een instrument waarmee routeinformatie kan worden weergegeven aan de weggebruiker. De D.R.I.P. kan door middel van een autokraan op een snelle en efficiënte wijze op vrijwel elke gewenste locatie worden geplaatst.

D.R.I.P.’s worden vooral gebruikt om:

  • tijdelijke verkeersmaatregelen te ondersteunen;
  • aankondigen van wegwerkzaamheden of omleidingen;
  • informatie te verstrekken bij werkzaamheden en/of evenementen;

Verkeersinstallaties (VRI’s)

VRI’s worden gebruikt bij wegwerkzaamheden waarbij het verkeer niet zonder hulp geregeld kan worden. Het doel is om de weggebruiker langs de werkzaamheden te begeleiden om zo de veiligheid van de wegwerker en weggebruiker te garanderen.

Mobiele verkeersregelinstallaties (VRI's) zijn essentieel voor een goede doorstroming van het verkeer bij wegwerkzaamheden binnen en buiten de bebouwde kom. Wij verzorgen voor elke situatie een oplossing op maat.

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK :24320857
BTW : 81011775B01
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram