Offerte aanvragen

Verkeersmaatregelen Den Helder

Bij Markeer Traffic Service uit Rotterdam kunt u terecht voor o.a. Het advies in verkeersmaatregelen, Verhuur van verkeersmaatregelen, het plaatsen/onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen en de verkoop van materialen ten behoeve van verkeersmaatregelen. Tot snel bij Markeer Traffic Service voor al uw verkeersmaatregelen Den Helder.


Advies verkeersmaatregelen

Voor het huren van de juiste verkeersmaatregelen kunt u bij ons terecht. Van het huren van verkeersborden tot tekstwagens en van geleid bakens tot verkeersregelaars die u via ons kunt inhuren. Maar ook bouw- en dranghekken zijn te huur. Wij streven ernaar om deze materialen zo snel mogelijk bij u te leveren, Verkeersmaatregelen Den Helder.


Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen

Het plaatsen en verwijderen van de verkeersmaatregelen van de verkeersmaatregelen gebeurd bij ons door gecertificeerd personeel. Zij zijn in het bezit van BRL certificaat, verkeersregelaarscertificaat en VCA certificaat. Ook wordt het plaatsen en verwijderen van de verkeersmaatregelen gedaan volgens de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door CROW en met behulp van een duidelijk verkeersplan. Het omzetten en onderhoud gaat in samenspraak met de opdrachtgever. Tevens zorgen wij ervoor dat schade en/of calamiteiten binnen 2 uur (regionaal) na melding behandeld zijn.

Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen

Voor het kopen van verschillende verkeersmaatregelen kunt u bij ons terecht. Voor de actuele prijzen en levertijd kunt u contact opnemen met Markeer Traffic Service op telefoonnummer 010-4378377 of via email: planning@markeertrafficservice.nl


Direct een offerte aanvragen

Meer weten?

Wilt u meer weten over Verkeersmaatregelen Den Helder, neem dan vandaag nog contact op met Markeer Traffic Service BV. Wij zijn dagelijks te bereiken via de telefoon 010-4378377 of via ons contactformulier op de website. Tekstwagens Rotterdam. 

Informeer dan ook gelijk naar al onze andere diensten en producten. Wij zijn sinds 1968 gevestigd en een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de veiligheidsplannen/verkeersplannen. Markeer Traffic Service BV staat bekend als een van de oudste veiligheidsplan/verkeersplan van Nederland.

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK :24320857
BTW : 81011775B01
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram