Verkeersplan

Wegafzettingen

Wegomleidingen

Thermoplast

Thermoplast: De Kunst van Duurzaam Markeringswerk

In de wereld van markeringen op wegen en paden is thermoplast een veelgeprezen materiaal. Het bestaat uit een zorgvuldige mix van synthetische en natuurlijke harsen, en het is de belichaming van veelzijdigheid in applicatiemethoden.

Perfect voor Asfalt en Beton, met de juiste voorbereiding

De kracht van thermoplast komt tot uiting op asfalt- en betonoppervlakken, op voorwaarde dat ze van tevoren behandeld zijn met een geschikte primer. Hier komt de duurzaamheid en veerkracht van thermoplast volledig tot hun recht.

Verwerken op Precisie Temperatuur

De magie van thermoplast ontwaakt bij temperaturen tussen 190 en 200 graden Celsius. Dit veelzijdige materiaal kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht, wat een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt.

Lengtemarkeringen met Structuur: Machinale Pracht

Onze machines zorgen voor perfecte lengtemarkeringen in thermoplast, met de mogelijkheid om verschillende oppervlaktestructuren toe te voegen, zoals ribbels, lijnen of multidots. Hierin schuilt de kunst van precisie, waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Snel en Duurzaam

Na het aanbrengen heeft thermoplast slechts enkele minuten nodig om af te koelen, waarna het snel overrijdbaar is. Deze efficiëntie is cruciaal voor de voortgang van het verkeer en minimaliseert verstoringen.

Levensduur voor de Toekomst

De duurzaamheid van thermoplast is indrukwekkend en varieert afhankelijk van de toepassing en verkeersintensiteit. In typische omstandigheden geniet u van markeringen die 5 tot 7 jaar meegaan. Thermoplast is de belofte van duurzaamheid op de weg, een teken van onze toewijding aan veiligheid en efficiëntie. Welkom in de wereld van thermoplast: waar markeringswerk een kunst wordt en duurzaamheid de weg vooruit is.

Type 2 thermoplast

Type 2 markeringen hebben onder diverse omstandigheden een verbeterde zichtbaarheid t.o.v. traditionele markeringen.

Het verschil zit in de verbeterde nachtzichtbaarheid en de zichtbaarheid bij neerslag, welke behaald wordt door druppelvormige markeringen en het toepassen van type 2 glasparels.

Bijkomend voordeel van het toepassen van dot of long-dot markering is de reductie van het te verbruiken materiaal tot wel 30% zonder aan duurzaamheid in te leveren en de geluidreductie van 5 tot 10 decibel.
Thermoplast
Bedrijfsgegevens
24320857
81011775B01
Openingstijden
ma - vr
 8:30 - 17:00 uur
Diensten
  • Advies verkeersmaatregelen
  • Verhuur verkeersmaatregelen
  • Plaatsen, onderhoud en verwijderen van verkeersmaatregelen
  • Verkoop van materialen t.b.v. verkeersmaatregelen
Copyright
©2024
Ontwikkeld door
Swartwebdesign B.V.