Offerte aanvragen

Omleidingsmaterialen Roosendaal

Geleid bakens dienen als lang afzetting om een rijstrook of een rijbaan af te zetten. Geleid bakens zijn van kunststof in de kleuren rood-wit gestreept met reflectie klasse 3, staande in een kunststof voet. Omleidingsmaterialen Roosendaal.

Verkeerkegels

Verkeerkegels dienen als een afzetting van een werkplek langs het verkeer gedurende een korte periode. Verkeerkegels zijn 70 cm hoog en rood-wit reflectie klasse.

Kunststof Barriers

Kunststof Barriers worden vooral gebruikt om verkeer te scheiden in stedelijke gebieden. De Barriers zijn te vullen met water zodat deze steviger en veiliger zijn. Door de geleidende functie van deze Barriers ontstaat er een veiligere situatie voor uw medewerkers en de weggebruikers. Omleidingsmaterialen Roosendaal.

Schrik- afzet-, en/of waarschuwingshekken

De schrik-, afzet-, en/of waarschuwingshekken dienen als afzetting tijdens wegwerkzaamheden zodat er veilig gewerkt kan worden. Meestal worden deze in combinatie geplaatst met waarschuwingsborden. De hekken zijn voorzien van reflectiemateriaal klasse 3.
Dranghekken zijn geschikt voor het afzetten van routes, bouwplaatsen en evenementen. Dranghekken zijn bij ons verkrijgbaar in het metaal of kunststof. De kunststof dranghekken zijn voorzien van reflectie materiaal. Bouwhekken worden gebruikt om werkplekken, evenementen en depots af te zetten. Onze bouwhekken zijn voorzien van een kunststofvoet en bijbehorende klemmen, Omleidingsmaterialen Roosendaal.

Verkeersborden zijn bij ons te koop en/of te huur. De verkeersborden voldoen uiteraard aan de gestelde richtlijnen. Tekstborden voor vooraankondigingen, omleidingen, evenementen, routepijlen en onderborden zijn zowel met als zonder tekst bij ons te verkrijgen. Ook kan er zelf ontworpen tekst opgezet worden. Al ons geleverde materiaal is voorzien van de juiste opdruk/tekst, maar u kunt ze ook los bestellen.
Routepijlen voor omleidingen voor voertuigen, fietsers en voetgangers zijn zowel met of zonder opdruk bij ons te verkrijgen. Ook kan deze opdruk naar wens gemaakt worden.


Direct een offerte aanvragen

Meer weten?

Wilt u meer weten over tekstwagens Rotterdam, neem dan vandaag nog contact op met Markeer Traffic Service BV. Wij zijn dagelijks te bereiken via de telefoon 010-4378377 of via ons contactformulier op de website. Omleidingsmaterialen Roosendaal. 

Informeer dan ook gelijk naar al onze andere diensten en producten. Wij zijn sinds 1968 gevestigd en een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf in de veiligheidsplannen/verkeersplannen. Markeer Traffic Service BV staat bekend als een van de oudste veiligheidsplan/verkeersplan van Nederland.

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK :24320857
BTW : 81011775B01
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram